Hargitai János

MohácsSzentháromság u. 5.3. választókerület
2014 Feb. 18 21:00

Rekordszámú támogatás, rekordgyorsasággal

A Fidesz-KDNP mind a 106 választókerületben összegyűjtötte a választási induláshoz szükséges számú ajánlást, mindenhol a szükséges 500 ajánlás többszöröse gyűlt össze már az első napon – jelentette be Kocsis Máté keddi sajtótájékoztatóján.


Kocsis Máté elmondta, a Fidesz-KDNP önkéntesei a tegnapi napon kezdték a munkát, és néhány óra leforgása alatt – a jelölő szervezetek között elsőként – végezték el a szükséges gyűjtést. Már tegnap kora délutánra rendelkezésre állt az ország minden szegletében a jelöltállításhoz szükséges számú ajánlás. Rekordszámú támogatás rekordgyorsasággal jött össze – jegyezte meg a Fidesz a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A mai napon a Fidesz-KDNP jelöltjei az összegyűjtött ajánlásokat leadják a választókerületek választási irodáiban, így lehetővé válik, hogy a holnapi napon az országos lista állításához szükséges iratokat is leadjuk – mondta el a Fidesz kommunikációs igazgatója.

A fideszes politikus felhívta a figyelmet arra is, hogy általában a szükséges ajánlásszám 5-6-7-szerese gyűlt össze, de volt olyan hely, ahol 10-11-szerese is összejött. A Budapesti 1-es választókerületben, Rogán Antal körzetében egy nap alatt több mint 5000 ajánlás gyűlt össze. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 4-es választókörzetében, Tilki Attila képviselő-jelölt több mint 4000, Nógrád megye 2-es választókörzetében, Balassagyarmaton Balla Mihály több mint 4600 ajánlást gyűjtött. A Budapesti 6-os választókerületben, Józsefvárosban és Ferencvárosban is több mint 4000 ajánlás gyűlt össze egy nap alatt – sorolta Kocsis Máté.

Ezen számok ismeretéből elmondhatjuk, a Fidesz történetében ez minden idők legsikeresebb és leggyorsabb ajánlásgyűjtése – szögezte le a kommunikációs igazgató. Kocsis Máté megköszönte a választók bizalmát, és a nagyszámú önkéntes segítségét. Megjegyezte, a Fidesz-KDNP önkénteseinek száma egyre nő, mind többen csatlakoznak a Magyar Csapathoz.

A rekordszámú önkéntes és a gyors aláírásgyűjtés is jelzi, hogy választóink és támogatóink pontosan tudják és érzik, hogy mi a választások tétje. A tét az, hogy hagyjuk-e, hogy visszatérjen a Gyurcsány-koalíció, minden idők legkorruptabb kormányzása, amely alatt a politikusok csak a saját zsebük és bankszámlájuk kitömésére gondoltak, miközben a magyarokat sorozatos megszorításokkal sújtották – hangsúlyozta Kocsis Máté.

Kocsis Máté kitért arra is, hogy a támogatói aláírásgyűjtéseket folytatják. Az a célunk, hogy a lehető legtöbb számú támogatói aláírást gyűjtsük össze és minden magyar állampolgárnak szeretnénk biztosítani a lehetőséget, hogy kifejezze elkötelezettségét a Fidesz-KDNP szövetség mellett – tette hozzá. Önkénteseink a következő napokban is minden településen minden házhoz elmennek, és közterületeken felállított standokon is folytatják az ajánlások gyűjtést, illetve a helyi Fidesz és KDNP irodákban is várják azokat a szavazókat, támogatókat, akik bizalmukat adják a kormánypártok további munkájához, és ahhoz, hogy közösen megvédjük az országot a Gyurcsány-koalíciótól - fogalmazott Kocsis Máté.

(fidesz.hu)

Hargitai János

Mohács, Szentháromság u. 5.
eseménynaptár