Hargitai János

MohácsSzentháromság u. 5.3. választókerület
2014 Feb. 20 19:00

Folytatjuk a támogatói aláírások gyűjtését

Rekordszámú támogatással és rekordgyorsasággal, elsőként állítottunk országos listát, de a támogatói aláírások gyűjtését az ajánlások leadását követően is folytatjuk.


Az a célunk, hogy a lehető legtöbb számú támogatói aláírást gyűjtsük össze, és minden magyar állampolgárnak szeretnénk biztosítani a lehetőséget, hogy kifejezze támogatását a Fidesz-KDNP szövetség mellett.

Mutassuk meg együtt, hogy Magyarország nem hagyja magát! Szeretnénk mindenkihez eljutni és a támogatását kérni a további munkához, hogy folytatni tudjuk a rezsicsökkentést, még jobban támogatni tudjuk a magyar családokat, nyugdíjasokat, és további munkahelyeket teremtsünk.

Április 6-án sorsdöntő választás lesz, arról döntünk, hogy tovább megyünk a jövő felé, vagy hagyjuk, hogy visszahúzzanak minket a múltba. Ahhoz, hogy megvédjük, amit elértünk, és folytathassuk a megkezdett munkát, számítunk az Ön támogatására is!

Önkénteseink és jelöltjeink ezért a következő napokban is minden városba, minden faluba, minden utcába, minden házhoz elmennek, és a közterületeken felállított standokon is ott lesznek, hogy a magyar emberek bizalmát és támogatását kérjék a további munkához.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!

(fidesz.hu)

Hargitai János

Mohács, Szentháromság u. 5.
eseménynaptár